Väderskydd ThebeProduktfakta

Det är inte alltid man har plats eller behov av ett helt miljöhus. Då är vårt väderskydd Thebe ett bra alternativ. Thebe ger regn och vindskydd utan att bli för stort och skrymmande. Den enkla och prydliga designen döljer också kärlen vilket ger en trevligare omgivning.

Thebe levereras färdigmonterad på en betongplatta men kan också levereras som byggsats för montage på betongplintar.

Underhållsfritt

Konstruktionen är i ett underhållsfritt utförande med en stomme i pulverlackerat aluminium. Väggarna fylls med perforerad aluminiumplåt. Taket är i standardutförande i kanalplast men kan även förses med sedum om så önskas.

Enkelhet

Thebe är tillverkas i vår fabrik i småländska Alvesta och levereras komplett monterad på en betongplatta. Färdig att användas vid leverans.

Tillval


Ramlås

Sedumtak

Våra miljöhus / förråd kan levereras med sedumtak om så önskas. Sedum är en perenn fetbladsväxt, som klara torka och temperaturväxlingar betydligt bättre än traditionella grässorter. Därför är sedum ett mycket bra material som takbekladnad. Förutom att ge en vacker yta hjälper det också vid kraftigt regn eftersom det har stor förmåga att suga upp vattnet. Sedum skyddar även underliggande tak från väder och uv-strålning samtidigt som det renar luften.


Dokumentation

Broschyrer

Ritningar

Skötselanvisningar

Bildgalleri

Sök efter bilder
   

Resultat är filtrerat på: 

Visa sida av 1

 
  • bi1154.jpg

    bi1154.jpg

    2010-05-12


    Ingår i galleri:

    Väderskydd Thebe