Staket

Produktfakta

Vad är bättre än att sitta på en solindränkt uteservering? Med vår hjälp kan du med enkla medel skapa en trivsam miljö för dina gäster. Med en attraktiv uteservering får du fler gäster och ökade intäkter.

Restaurangstaketen kombineras vanligtvis med Sandatex Markisväv men kan med fördel även förses med härdat glas alternativt med polykarbonat för ett mer elegant utseende. Välj att lägga till förhöjda gavlar för vindskydd eller varför inte ett högre staket runt hela din uteservering. När säsongen sedan är slut demonteras staketet lika enkelt som det sattes ihop, med hjälp av en insexnyckel.

Stolparna har en rund form med diametern 105 mm och de tvärgående profilerna rektangulära 70x30 mm. Staketet har i normalutförande fotplattor av 10 mm stål, diameter 400 mm, avsedda att ställas direkt på mark. Som alternativ kan det även erhållas med plintar för permanent förankring eller en mindre fotplatta för fastbultning till trädäck eller betong. Stolpens avslut har ett svart plastlock som standard, men kan ersättas med lackerad kula av aluminium som alternativ.


 • Restaurangstaket markisväv

  Restaurangstaket med markisväv

  Staket för uteservering med fyllning av markisväv

 • Restaurangstaket glas

  Restaurangstaket med glas

  Staket för uteservering med fyllning av glas eller
  polykarbonat

 • Restaurangstaket förhöjt

  Förhöjt restaurangstaket

  Restaurangstaket med förhöjda stolpar

 • Parkeringsstaket

  Parkeringsstaket Carpo

  Underhållsfritt och lättmonterat parkeringsstaket som passar in i de flesta miljöer.