Servicestation


Servicestation

Produktfakta

En servicestation ger cyklister möjlighet att pumpa däck och utföra enklare service i väderskyddad och behaglig miljö. En servicestation är lika passande i stadskärnan som på landsbygden, i bostadsområdet eller längs cykelleden. Överallt där cyklister finns.

Servicestationen är utrustad med Aero, en kompressorpump som enkelt aktiveras genom ett knapptryck och ett enklare cykelställ som säkerställer att cykeln hanteras i rätt höjd. Låsbar verktygssats inkl vajer medföljer.

Servicestationen levereras färdigmonterad på en betongplatta.

Tillval


LED-belysning

LED-belysning

Vi har utvecklat en integrerad LED-belysning som både är energi- och kostnadseffektiv då det inte behövs några extra armaturer inne i förråden.


Ramlås

Sedumtak

Våra miljöhus / förråd kan levereras med sedumtak om så önskas. Sedum är en perenn fetbladsväxt, som klara torka och temperaturväxlingar betydligt bättre än traditionella grässorter. Därför är sedum ett mycket bra material som takbekladnad. Förutom att ge en vacker yta hjälper det också vid kraftigt regn eftersom det har stor förmåga att suga upp vattnet. Sedum skyddar även underliggande tak från väder och uv-strålning samtidigt som det renar luften.


Dokumentation

Broschyrer

Monteringsanvisningar

Ritningar

Skötselanvisningar

Bildgalleri

Sök efter bilder
   

Resultat är filtrerat på: 

Visa sida av 1

 
  • bi00002149.jpg

    bi00002149.jpg

    2018-03-09


    Ingår i galleri:

    Servicestation