Rökrum City


Rökrum City Rökrum City

Produktfakta

Ett mer påkostat rökrum med Welandutemiljös kännetecknande takkonstruktion som bärs upp av solida aluminiumklot. De glasade väggarna ger ett luftigt intryck och det passar bra in i den omgivande miljön.

Levereras komplett monterad på betongplatta.

Underhållsfritt

Konstruktionen är i ett underhållsfritt utförande med en stomme i pulverlackerat aluminium. Väggarna fylls med härdat glas och taket tillverkas av UV-beständig kanalplast.

Enkelhet

City tillverkas i vår fabrik i småländska Alvesta. Det levereras komplett monterat på en betongplatta, det ända som behövs är en väl avvägd grusbädd och sedan är det klart att använda.

Tillval


LED-belysning

LED-belysning

Vi har utvecklat en integrerad LED-belysning som både är energi- och kostnadseffektiv då det inte behövs några extra armaturer inne i förråden.


Ramlås

Sedumtak

Våra miljöhus / förråd kan levereras med sedumtak om så önskas. Sedum är en perenn fetbladsväxt, som klara torka och temperaturväxlingar betydligt bättre än traditionella grässorter. Därför är sedum ett mycket bra material som takbekladnad. Förutom att ge en vacker yta hjälper det också vid kraftigt regn eftersom det har stor förmåga att suga upp vattnet. Sedum skyddar även underliggande tak från väder och uv-strålning samtidigt som det renar luften.


Tillbehör


Papperskorg Hede

Papperskorg Hede

En papperskorg i pulverlackerad aluminium för offentliga miljöer. Papperskorgen är låsbar med tömning nedåt. Rymmer ca 35 liter. Våra papperskorgar kan antingen monteras på vägg eller fristående på stativ med betongplintar.


Askkopp Fyre

Askkopp Fyre

Askkopp i pulverlackerad aluminium. Galler i rostfritt stål. Akskoppen har en inre behållare som förenklar tömningen. För montage på vägg eller stolpe.


Dokumentation

Broschyrer

Ritningar

Skötselanvisningar

Bildgalleri

Sök efter bilder
   

Resultat är filtrerat på: 

Visa sida av 1

 
 • bi1387.jpg

  bi1387.jpg

  2014-05-06


  Ingår i galleri:

  Rökrum City

 • bi8.jpg

  bi8.jpg

  2010-05-18


  Ingår i galleri:

  Rökrum City

 • bi1382.jpg

  bi1382.jpg

  2014-05-05


  Ingår i galleri:

  Rökrum City

 • bi9.jpg

  bi9.jpg

  2010-05-18


  Ingår i galleri:

  Rökrum City

 • bi7.jpg

  bi7.jpg

  2010-05-18


  Ingår i galleri:

  Rökrum City