Miljöhus Tellus Alpha


Miljöhus Tellus Alpha Miljöhus Tellus Alpha

Produktfakta

Tellus Alpha är identiskt med Tellus 30 men har försetts med sadeltak. Taket beläggs vanligen med tegelprofilerad takplåt men kan även beläggas med sedum.
Tellus Alpha finns i bredden 3 meter och är utformat i samma flexibla system för att kunna anpassas till våra kunders behov som våra övriga Tellus. Det kan byggas i storlekar från 6 kvm upptill över 100 kvm och anpassas med mellanväggar allt utifrån våra kunders behov.

Underhållsfritt

Konstruktionen är i ett underhållsfritt utförande med en stomme i pulverlackerat aluminium. Väggarna fylls med Perstorpslaminat samt perforerad aluminiumplåt som standard men kan även med fördel förses med härdat glas.

Enkelhet

Tellus är prefabricerat i vår fabrik i småländska Alvesta och det går snabbt att montera ett förråd. För de vanligaste storlekarna tar det en dag efter att marken är i ordning. Tellus monteras som standard på betongplintar men flertalet kunder väljer att gjuta en betongplatta vilket förenklar såväl montage som skötsel av förrådet.

Tillval


LED-belysning

LED-belysning

Vi har utvecklat en integrerad LED-belysning som både är energi- och kostnadseffektiv då det inte behövs några extra armaturer inne i förråden.


Ramlås

Sedumtak

Våra miljöhus / förråd kan levereras med sedumtak om så önskas. Sedum är en perenn fetbladsväxt, som klara torka och temperaturväxlingar betydligt bättre än traditionella grässorter. Därför är sedum ett mycket bra material som takbekladnad. Förutom att ge en vacker yta hjälper det också vid kraftigt regn eftersom det har stor förmåga att suga upp vattnet. Sedum skyddar även underliggande tak från väder och uv-strålning samtidigt som det renar luften.


Tillbehör


Dörr

Dörr
Stabila och robusta dörrar som är anpassade för en krävande utemiljö. Låskista ingår ej. Dörren kan placeras på såväl gavel som kortsida i våra förråd.


Fågelskydd

Fågelskydd

Mellan vägg och tak finns en luftspalt som kan fyllas med en perforerad plåt som lackas i samma kulör som stommen.


Inkastlucka

Inkastlucka
Komplettera miljöhuset med inkastlucka med gummigardin och underlätta hanteringen av avfall och soppor.


Sopnedkastlucka

Sopnedkastlucka
Komplettera miljöhuset med sopnedkastlucka och underlätta hanteringen av avfall och soppor.


Hjulhållare

Hjulhållare

Hjulhållare i galvaniserat stål som håller ordning på cyklarna när Tellus anpassas till ett cykelgarage.


Ramlås

Ramlås Rambo

Ramlås Rambo är en låsbåge till cykelparkeringarnas ordinarie hjulållare. Rambo är utformad för att underlätta låsning av cykel. Att låsa fast cykeln i en båge är ett av de bästa sätten för att undvika stölder. Rambo monteras fristående eller tillsammans med våra hjulhållare. Varmförzinkade.


Ramlås

Cykelpollare Calypso

Att låsa fast cykeln i en cykelbåge är ett av de bästa sätten att undvika stölder. Cykelpollare Calypso gjuts fast i marken alternativt bultas fast i en betongplatta.


Ramlås

Cykelpollare Delta

Att låsa fast cykeln i en cykelbåge är ett av de bästa sätten att undvika stölder. Cykelpollare Delta gjuts fast i marken alternativt bultas fast i en betongplatta.


Ramlås

Cykelpollare Orion

Att låsa fast cykeln i en cykelbåge är ett av de bästa sätten att undvika stölder. Cykelpollare Orion gjuts fast i marken alternativt bultas fast i en betongplatta.


Ramlås

Cykelpollare Rambo

Att låsa fast cykeln i en cykelbåge är ett av de bästa sätten att undvika stölder. Cykelpollare Rambo gjuts fast i marken alternativt bultas fast i en betongplatta.


Dokumentation

Broschyrer

Ritningar

Skötselanvisningar

Bildgalleri

Sök efter bilder
   

Resultat är filtrerat på: 

Visa sida av 1

 
 • bi00002252.jpg

  bi00002252.jpg

  2019-04-05


  Ingår i galleri:

  Miljöhus Tellus Alpha

 • bi00001618.jpg

  bi00001618.jpg

  2016-02-26


  Ingår i galleri:

  Miljöhus Tellus Alpha

 • bi00001617.jpg

  bi00001617.jpg

  2016-02-26


  Ingår i galleri:

  Miljöhus Tellus Alpha

 • bi00002253.jpg

  bi00002253.jpg

  2019-04-05


  Ingår i galleri:

  Miljöhus Tellus Alpha

 • bi1432.jpg

  bi1432.jpg

  2014-04-10


  Ingår i galleri:

  Miljöhus Tellus Alpha