Cykelparkering Tellus Duo


Cykelparkering Tellus Duo

Produktfakta

Tellus Duo tar ett nytt grepp när de gäller cykelparkeringar. De glasade väggarna ger ett luftigt intryck och det passar bra in i den omgivande miljön. När du har ett större behov av cykelplatser under tak är Tellus Duo ett ypperligt alternativ.

Underhållsfritt

Konstruktionen är i ett underhållsfritt utförande med en stomme i pulverlackerat aluminium. Väggarna fylls med härdat glas men kan även förses med perstorpslaminat samt perforerad aluminiumplåt.

Taket är i standardutförande i kanalplast men kan även förses med sedum om så önskas.

Enkelhet

Tellus är prefabricerat i vår fabrik i småländska Alvesta och det går snabbt att montera ett förråd. För de vanligaste storlekarna tar det en dag efter att marken är i ordning. Tellus monteras som standard på betongplintar men flertalet kunder väljer att gjuta en betongplatta vilket förenklar såväl montage som skötsel av förrådet.

Tillval


LED-belysning

LED-belysning

Vi har utvecklat en integrerad LED-belysning som både är energi- och kostnadseffektiv då det inte behövs några extra armaturer inne i förråden.


Ramlås

Sedumtak

Våra miljöhus / förråd kan levereras med sedumtak om så önskas. Sedum är en perenn fetbladsväxt, som klara torka och temperaturväxlingar betydligt bättre än traditionella grässorter. Därför är sedum ett mycket bra material som takbekladnad. Förutom att ge en vacker yta hjälper det också vid kraftigt regn eftersom det har stor förmåga att suga upp vattnet. Sedum skyddar även underliggande tak från väder och uv-strålning samtidigt som det renar luften.


Tillbehör


Dörr

Dörr
Stabila och robusta dörrar som är anpassade för en krävande utemiljö. Låskista ingår ej. Dörren kan placeras på såväl gavel som kortsida i våra förråd.


Fågelskydd

Fågelskydd

Mellan vägg och tak finns en luftspalt som kan fyllas med en perforerad plåt som lackas i samma kulör som stommen.


Hjulhållare

Hjulhållare

Hjulhållare i galvaniserat stål som håller ordning på cyklarna när Tellus anpassas till ett cykelgarage.


Ramlås

Ramlås Rambo

Ramlås Rambo är en låsbåge till cykelparkeringarnas ordinarie hjulållare. Rambo är utformad för att underlätta låsning av cykel. Att låsa fast cykeln i en båge är ett av de bästa sätten för att undvika stölder. Rambo monteras fristående eller tillsammans med våra hjulhållare. Varmförzinkade.


Ramlås

Cykelpollare Calypso

Att låsa fast cykeln i en cykelbåge är ett av de bästa sätten att undvika stölder. Cykelpollare Calypso gjuts fast i marken alternativt bultas fast i en betongplatta.


Ramlås

Cykelpollare Delta

Att låsa fast cykeln i en cykelbåge är ett av de bästa sätten att undvika stölder. Cykelpollare Delta gjuts fast i marken alternativt bultas fast i en betongplatta.


Ramlås

Cykelpollare Orion

Att låsa fast cykeln i en cykelbåge är ett av de bästa sätten att undvika stölder. Cykelpollare Orion gjuts fast i marken alternativt bultas fast i en betongplatta.


Ramlås

Cykelpollare Rambo

Att låsa fast cykeln i en cykelbåge är ett av de bästa sätten att undvika stölder. Cykelpollare Rambo gjuts fast i marken alternativt bultas fast i en betongplatta.


Dokumentation

Broschyrer

Skötselanvisningar

Bildgalleri

Sök efter bilder
   

Resultat är filtrerat på: 

Visa sida av 1

 
 • bi00001667.jpg

  bi00001667.jpg

  2016-01-11


  Ingår i galleri:

  Cykelparkering Tellus Duo

 • bi00001668.jpg

  bi00001668.jpg

  2016-01-11


  Ingår i galleri:

  Cykelparkering Tellus Duo

 • bi00002234.jpg

  bi00002234.jpg

  2019-04-05


  Ingår i galleri:

  Cykelparkering Tellus Duo

 • bi00001595.jpg

  bi00001595.jpg

  2016-01-11


  Ingår i galleri:

  Cykelparkering Tellus Duo